Första föreläsningen!

Idag gjorde jag min första föreläsning i Göteborg !Fullsatt aula och oboy vad jag va nervös. Att sjunga är en sak men att prata? Tar tid att landa i.

Men jäklarns vilken respons. Det gick bättre än väntat! Och såklart i mitt huvud fick jag för mig att nja, de här va nog inte så bra, men det visar sig att jag fick till en jäkligt bra start och kan säga att jag har en bra känsla i kroppen nu.

Och att flera faktiskt kommer fram i slutet och anförtror sig och uppriktigt är intresserade av min resa och vill ha råd- Det är så värt nervositeten. Att jag faktiskt kanske inspirerat någon. Gett någon lite mer självförtroende eller gett någon modet att stå upp mer för sig själva, då har jag lyckats med mitt koncept. Som jag i sin tur tror stenhårt på.

Det här ämnet behöver det pratas mer om. Därför gör jag detta. För enligt mig funkar det så att om jag öppnar mig för ungdomar, berättar min historia utan att linda in det. Alltså ge hela sanningen. HELA. Då kommer de våga också, då kommer de hitta sin väg och hitta mod att säga ifrån tidigare och kanske slippa den värsta skiten. Chansen finns alltid.

Det jag vill att de ska veta är att jag är en av dem. Det är jag och dem. Jag är inte någon som hade det tufft och nu är allt frid och fröjd- för det är det inte! Hjärnspöken finns där varje dag och de finns alltid där. Jag bär alltid med mig min skitiga historia men den har också gjort mig till den jag är idag. Jag är också mänsklig. Jag må har tagit mig igenom några helvetes år och känner mig nu i efterhand väldigt stark, men, jag känner mig också liten ibland. Vissa stunder sitter Linnéa tolv år på sängen och vet inte vad hon gör med sitt liv ens.

Men nu är jag på väg och äntligen har jag chansen att få ut ett jäkligt viktigt budskap!

IMG_4246

12787017_10153516386009163_38476638_o

 

2 reaktioner till “Första föreläsningen!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *