Hemma

Fullspäckad helg. Kan inte fatta att jag jobbade varje fredag och lördag på nattklubb förut. Efter denna helg känner jag mig sopslut, bakis och glad på samma gång- om det nu är möjligt.

Imorrn är det dags att flytta in i lägenheten jag ska bo i över sommaren och jäklar vad skönt det ska bli att komma i ordning. Helst ville jag såklart åka ner till förrådet, hämta möblerna och göra klar lägenheten direkt. (Dåligt tålamod deluxe). Men, jag fick lugna mig och helt enkelt ta det på måndag.

Känns redan som att jag landat. Trots många h jobb, farande fram och tillbaka och jag har landat bara efter några dagar, vilket sällan går i Stockholm. Känns skönt att redan vara inne i en rytm och annat flow. Känner mig redan lugnare, mer sansad. Riktigt skönt.

Trots väldigt mycket på gång kommande vecka känns allt väldigt sansat- med små ryck av adhd såklart då mitt huvud bara inte kan låta bli att spinna med idéer angående We Rise och företaget.

Trots de härliga moments som jag vet min familj tycker är snudd på charmigt men mest jobbigt, känns det som jag börjar lära mig att stänga av det ibland. IBLAND. Vilket kan vara bra vissa gånger 😉

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *