Great start

God morgon! Eller god förmiddag kanske man säger kl 10.15? skitsamma!

Gick upp med brorsan imorse och tur är det väl att jag jobbade för annars hade jag absolut inte kommit upp. Sängen va verkligen galet skön imorse.

När jag placerat Johan i taxin mot skolan pallrade jag mig hem, bytte om och gick heeela 50 m tvärs över gatan till gymet på ishallen. Så jävla skönt. Det finns inte obegränsat med utrustning men jag har i princip det jag behöver. Bara dra igång med musik och börja träna.

Känns verkligen som att jag fick en schysst start på dagen. Komma upp i bra tid och få träna för mig själv med musiken på högsta volym. ensamtid at it´s best. Älskar det. Det enda som snurrar i skallen är träningen i sig. Inte 100 idéer runt om. Därför träning för mig känns som en mental avslappning kanske? För resten av dagen går hjärnan fan på högvarv, men så fort jag kommer till gymet finns bara ett fokus- lyft!

Hur som helst har jag tryckt en grym jävla frukost och börjar sakta men säkert bli människa igen. Va helt skakis när jag gick från gymet. Skön känsla dock.

Har satt igång med ett lite annorlunda utformat upplägg. Får se hur kroppen svarar på det. I vanliga fall gillar jag inte att göra förändringar i mitt basuppläg då jag ofta kör en 3 eller 4 split- en dag för varje muskelgrupp. Kan också ha och göra med att jag har svårt för förändringar, hehe 😉

Men Nu har jag gått och blivit inspirerad så nu tänkte jag faktiskt testa ett annat upplägg och köra ett push-pass bestående av tex böj,  framsida lår, bänk, benpress och hantelpress.  Ett pull-pass med mer fokus på rygg och köra tex mark, rodd latsdrag, baksida lår och vader. Därefter ett pass med fokus på rehabilitering och styrka för mina axlar! De behöver lite extra kärlek så de håller kommande säsong.  Har utvecklat ett hårdare skott denna säsong men då har inte skuldrorna och baksida axel följt med istället, så mina kära axla behöver definitivt extra omtanke för att hålla!

Nog om det! Mycket på agendan idag men jag känner mig taggad då denna start på dagen gjorde susen. Repa låtar, färga håret! U know, girls stuff jag inte tänker skriva om då jag tycker det är helt irrelevant…

Peace

12935161_10153639799859163_715658599_n

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *