Offline Weekend

Godmorgon! På nåt vänster lyckades jag ta mig upp efter att ha snoozat i 40 min och dra ut och springa. Trots 9 h sömn va jag helt död och sängen va fruktansvärt skön imorse.

Känner ändå att jag fick en härlig start på denna måndag och en bra start rent generellt på veckan. Mycket kul att se fram emot! Massa träning, en del jobb och hinna träffa lite goda vänner också.

En annan anledning till att jag är grymt peppad på denna vecka är att jag haft en himla fin helg. Grym spelning som va väldigt uppskattad och fått umgås med människor som ger mig otroligt mycket. Ni vet de människor som får en att glömma telefonen? Glömma att kolla facebook? Dom människorna ska man hålla hårt i. De som får en att glömma stressen och pressen vi ibland sätter på oss själva.

Jag fuckin älskar att kunna lägga undan telefonen och faktiskt inte bry mig mindre om vad som fössigår på sociala medier. Likes, delningar och diverse statusar är egentligen helt obetydliga och såna här helger ger en verkligen perspektiv på det fenomenet med sociala medier och hur mycket tid det slukar.

Jag har i allmänhet rätt svårt att leva i nuet då jag ständigt planerar kommande dagar med jobb osv. Allt för att vara förberedd och ha kontroll. Men vissa gånger, som senaste dagarna har jag i stort sett skitit i telefonen och inte planerat som en galning utan slappnat av i nuet. Hunnit tagit vara på allt, varenda minut- offline people!

Att faktiskt vara på hemmaplan hjälper såklart till. Jag märker att jag har ett helt annat inre lugn till skillnad från i Stockholm. Okej jag ska verkligen inte överdriva för jag är  inte Dalai Lama, men nog fan börjar detta kontrollfreak närma sig! Kan ju låtsas i allafall…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *