Developing

Hur ska jag kunna sätta ord på känslan som kommer när en vision börjar ta form?

Tid tar det, och det är ok. Men när jag får ner det svart på vitt vad det jag jobbar med faktiskt innebär, inser jag att det jag gör är väldigt viktigt.

Satt och brainstormade och började sakta men säkert inse vad konceptet verkligen är och vad det har möjligheten att bli. Helt fantastiskt och jag är så peppad. Behövde isolera mig med papper och penna någon timme för jag behövde verkligen stanna upp, tänka igenom och reflektera.

Mycket är klart i huvudet men det är så viktigt att faktiskt kunna få ner det svart på vitt, just för att man ska kunna sätta fingret på vad det är jag vill göra med mina föreläsningar och We Rise.  En klar plan och utförlig beskrivning håller på och utvecklas och it Feels fuckin great!

image

21500_824892927615178_6887166551180647338_n

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *