Effektiv är bara förnamnet

Jajjemän! Har i princip varit klistrad vid datorn hela dagen. Undantag för ett lätt pass och lite annat nödvändigt man behöver göra för att överleva- tex äta osv..

Men förutom det har jag grävt ner mig helt i fortsatt byggande av hemsidan, spanat på produkter, möten, jobb, u name it. Kan verkligen gå och lägga mig med en bra känsla i kroppen nu. Många roliga grejer på g..

Förhoppningsvis kan jag också sova till skillnad från igår.

att skriva av sig lite innan läggdags kändes som en bra idé. Kanske kan jag stänga av kaoset och alla idéer i huvudet tack vare lite skrivande, liksom checka ut!

Men hur som helst! Innan jag säger godnatt vill jag få ur mig en sak..

Trots att mina ögon säkert är fyrkantiga av massa datastirrande, och jag inte egentligen inte är speciellt teknisk och fortfarande lär mig om allt det här, så kan jag ärligt säga att jag hellre sitter och sliter med något jag brinner för, än att gå till ett jobb jag inte kunde bry mig mindre i och va uttråkad 8-9 h för en skitlön.

Med det säger denna donna godnatt!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *