Tji fick jag

Godmorgon! Enbart för att jag senaste dagarna väldigt noggrant uttryckt att jag sovit som en kung, som jag inatt som en påse nötter. Där fick jag.

Kunde absolut inte stänga av mitt huvud då idéer och tankar flödade non stop! Welcome to my life! Senaste gången jag kollade på klockan va 01.00 och då gav jag fan upp. Låg och vred och vände i 2 h fan… Men så går det!

Jäkligt bra på ett sätt men nog skulle det va soft att kunna stänga av när det är dags att sova efter en fullspäckad dag?

Hur som är det inte svinmycket på agendan idag! Tänka sig?! 2 Möten, träning och that´s about it! Satt nu på morgon och funderade på vad tusan jag ska fylla dagen med? Kanske en sån dag jag ska gå och ha lite tråkigt för att lära mig ta det lugnt? Möjligheten finns ju i allafall 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *